Новини
07.09.2015
Випуск ковбасних виробів скоротився на 13%
За результатами семи місяців 2015 року м’ясопереробні підприємства України виготовили 133 тис. т ковбасних виробів, що на 13% нижче за аналогічні показники попереднього року. Таке скорочення пов’язане зі зменшенням купівельної спроможності населення та зниженням попиту на цю продукцію.
Найбільшу частку в структурі виробництва – 65% - склали варені ковбаси, сосиски та сардельки, яких у цьому році було вироблено 86 тис. т, що свідчить про зниження доходів населення.
Асоціація
Український клуб аграрного бізнесу
вул. Жилянська, 146, пов. 3
01032 Київ, Україна
Тел/Факс: +380 44 236 20 97, 79
Анна Фещенко
Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) була заснована у 2007 році для захисту економічних і професійних інтересів гравців аграрного бізнесу України. УКАБ є унікальною платформою в Україні для налагодження ділових контактів між лідерами агробізнесу, підвищення ефективності їх роботи та налагодження діалогу з органами державної влади. УКАБ активно сприяє українським виробникам у встановленні та підтримці міжнародних ділових зв’язків. До складу Асоціації входять найбільші виробники та переробники сільськогосподарської продукції України.