Новини
26.10.2015
Кролятина та баранина – найбажаніші нішеві види м’яса
Як свідчить опитування УКАБ, серед нішевих видів м’яса українці хотіли б збільшити споживання м’яса кролів та баранини. За ці позиції проголосувало 31% та 30% респондентів відповідно. На третьому місці знаходиться м’ясо індиків, яке набрало 24% голосів.
Наразі споживання баранини та кролятини в Україні є доволі низьким і складає близько 500 г м’яса на рік в розрахунку на одного жителя. Причиною цьому є низька купівельна спроможність населення та пріоритет вживання традиційних видів м’яса, таких як курятина та свинина.
Про виробництво нішевої продукції тваринництва можна буде детальніше дізнатися на третій сесії VII Міжнародної конференції «Ведення агробізнесу в Україні: час глибоких перетворень», що відбудеться 10 грудня у м. Києві.
Асоціація
Український клуб аграрного бізнесу
вул. Жилянська, 146, пов. 3
01032 Київ, Україна
Тел/Факс: +380 44 236 20 97, 79
Анна Фещенко
Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) була заснована у 2007 році для захисту економічних і професійних інтересів гравців аграрного бізнесу України. УКАБ є унікальною платформою в Україні для налагодження ділових контактів між лідерами агробізнесу, підвищення ефективності їх роботи та налагодження діалогу з органами державної влади. УКАБ активно сприяє українським виробникам у встановленні та підтримці міжнародних ділових зв’язків. До складу Асоціації входять найбільші виробники та переробники сільськогосподарської продукції України.